Genuine Assistance

,, Scopul nostru este ca tu sa ai grija de conducerea afacerii tale, in timp ce noi ne ocupam de problemele legale intampinate in desfasurarea activitatii.’’

Datorita echipei de profesionisti ce formeaza colectivul Genuine Assistance, problemele tale legate de documente, acte oficiale si aspecte legale au luat sfarsit. Noi suntem aici sa iti fim alaturi in orice domeniu de activitate al afacerii tale. Cu ajutorul nostru, toate problemele de natura juridica sunt rezolvate rapid, usor si fara batai de cap pentru tine.
Suntem alaturi de tine inca de la inceput, cand ideea ta de business poate deveni realitate prin infiintarea firmei si obtinerea autorizatiilor de functionare. Ne ocupam ca tu sa detii Toate documentele necesare derularii unei activitati, incepand cu certificatul de inregistrare al societatii, certificatul de inregistrare in scopuri de TVA si pana la avizele special de functionare eliberate de diverse institutii si autoritati ale statului.
Te sprijinim in continuare si oferim asistenta la incheierea si derularea contractelor si ne ocupam de orice modificari ce apar in structura firmei, cum ar fi: infiintarea punctului de lucru, schimbarea sediului social, schimbarea administratorului, cesiunea de parti sociale, si orice alte modificari ce pot aparea si care pot umbri buna desfasurare a business-ului tau.
Iti stam aproape si ne ocupam ca idea ta de afacere sa fie protejata. Intocmim toate documentele necesare inregistrari unei marci, a unui desen industrial sau brevet la OSIM si supraveghem indeaproape ca nimeni sa nu poata utiliza creatia ta fara drept.
Te ajutam ca afacerea ta sa se desfasoare fara greutati si astfel avem grija ca partenerii tai de afaceri respecta termenele de plata si isi achita obligatiile financiare de buna voie. Daca apar situatii neplacute si ai de recuperat sume de bani, avocatii nostrii vor derula intreaga procedura legala pentru ca tu sa nu fii pus in situatii neplacute.
Intreaga ecchipa iti sta la dispozitie si iti poate oferii solutii juridice adecvate situatiei concrete cu care se confrunta afacerea ta.

Contacteaza-ne acum pentru a beneficia de servicii juridice de top si lasa toate aspectele legale in seama noastra.